Update gällande vänster höftböjare/ovansida lår

Ja, ett break mitt i säsongen är aldrig något man önskar sig, men heller inte något man kan ignorera om kroppen stretar emot. Efter ett antar olika behandlingar med elektroakupunktur, naprapati, osteopati och timmar med rehab samt egen användning av sugkoppar så verkar det som att det äntligen är på väg att lägga sig. Har nu svingat i snart en vecka och kan inte påstå att smärtan finns kvar på samma sätt under svingen. dock är det fortfarande stelt och man har kvar en viss stelhet. Ont kan det göra när man går längre sträckor och verkligen sträcker ut i stegen.

Hursomhelst så går det åt rätt håll. Nu gäller det att hålla igång med rehaben och de olika metoder jag känt gjort skillnad.

Denna vecka så kommer jag testa hur det går och ställa upp i en tävling. Det blir Camfil Open, Åda GK på SGT som gäller denna gång. Förhoppningsvis kan jag ta det lugnt och kontrollerat samt applicera all den ofrivilligt koncentrerade träning jag fått igenom på puttinggreen under uppehållet.

Målet är stabilt spel och att spela lugnt och metodiskt rakt igenom. Att hetsa något är vad som ofta resulterat i skador för min del, så varför skulle det inte resultera i dåliga scorer på banan?

Nu kör vi, på mitt nya och förbättrade sätt med ett färskt tänk bakom!