Update gällande skadeläge – armbåge

Har varit ut ”tävlingsfunktion” ett tag nu pga. en överansträngning i höger armbåge. Skadan börjades kännas av redan nere i Prag och jag trodde till en början att det inte var vidare allvarligt. Tävlingen i Båstad var kanske ett dumt beslut att genomföra, men gjort är gjort. Hursomhelst så har det varit långdraget och mycket beklämmande rent mentalt.

Kört behandlingar i form av massage täckande alla muskelfästen runt armbågen som jag precis avslutat nu. Är fortfarande i rullning och behandlas med akupunktur samt frekvensbehandling. Smärtan har skiftat en hel del och man känner att slutet börja närma sig så att man äntligen kan ta sig ut och köra igång igen!

Har några tävlingar som jag preliminärt skulle kunna köra om jag blir 100% inom en vecka, annars så är det Gamle Fredrikstad Open som gäller för min del som nästa tävling. Då ska jag göra mitt yttersta för att avsluta den senare halvan av säsongen på absolut bästa sätt!