Mirage Classic *Recap*

Efter en halvstrulig andra runda på +1 så ar det bara att ge järnet under finalvarvet.

Startade med par-birdie-birdie-birdie på första 4 hålen för att sedan missa 2 enmetersputtar för birdie på 5an och 6an. Kändes lite som att jag tappade momentumet vilket tyvärr höll i sig.. Blev 3 bogeys och en birdie utöver alla par på de hålen som återstod. Försökte verkligen jaga, men puttningen svek mig.

Trots ett hackigt spel och osäkerhet både på långa spelet samt på green så kunde jag ändå hålla ihop scoren någorlunda och kom in sista rundan på 71 (-1).

Med rundorna 70-73-71 (-2) så blev det en delad 22a plats vilket jag inte är dyster över, men långt ifrån nöjd med. Jag har kapaciteten för mycket bättre spel och högre placeringar, måste bara få allt att klaffa bättre samt bättra på mitt spel runt och på green.

Nu är det träning som gäller här i Kairo innan 3de och sista omgången och de två sista tävlingarna av 2018 års Mediterranean Tour ska avgöras. Kan jag bara få till lite extra att ge på slutet så ska inte en CT-invite vara helt omöjlig.

Nu ska här tränas i värmen!