Mirage Classic 2018 dag 1

Efter skakigt spel under inspelen och lite okoncentration så gick första dagen relativ bra på Mirage. Jag slog fortfarande med lite halvdålig känsla i kroppen och gjorde en hel del missar, samt knackade ut mig två gånger från att vara kloss med träd, men då puttningen stod för att rädda upp en del så blev det ändå en 70 (-2) som jag kunde rulla in på.

Jag försökte få in timingen bättre efter rundan, men har lite problem med att få det att klaffa med ball-striken. Går ut i sista bollen idag (förhoppningsvis under finalvarvet med) så jag har lite tid att försöka hitta känslan. Jag hatar det här med att klaga på olika saker, men underlaget på tee kan ha viss betydelse då det är väldigt ”spongy”, dvs. det är mjukt och fluffigt vilket för känslan lite annorlunda när man ställer upp sig och försöker hitta sin position. Sen blir det ju en hel del svikt igenom själva svingen.

Men nu ska jag ta mig lite frukost och förbereda mig för andra rundan. 11:44 slår jag ut!

Här är länk så du som vill kan följa scoren!

Mirage Classic 2018