Master of the Monster

Första gången man tog bilen genom 2 landsgränser för att ta sig till en tävling!

Men vad säger man lite kort om tävlingen, banan och spelet?

Ja, upplägget var ju lite annorlunda än vanligt då det var matchspel. Första dagen så halveras ju fältet då alla som förlorar deras 1v1-matcher åker ut direkt. Banan spelas extremt långt, därav namnet på tävlingen..! Det var ypperligt skick rakt igenom och det enda man kan klaga på för att inte spela bra är att man inte är beredd på egen hand.

Spelet i sig kändes ganska så bra under större delen av inspelet och jag slog bra från tee med de längre vapen som finns i bagen. Väl under matchen så kom började det helt okej och jag hade kommandot i början av matchen. Men sen blev det lite sämre inspel och framförallt puttningen slaknade. Det var lite från och till men det lutade mer åt min motståndare ju längre in vi gick och efter att min boll försvann i ruffen på 16de så var det klart att matchen var förlorad.

Det var det snabbaste man åkt ut på en tävling pga det intressanta upplägget då halva fältet åker ut efter första matchen. Men med fakta i hand och reflektioner så spelade jag inte på en nivå som ska resultera i en vinst.

Det var hursomhelst kul att spela denna bana (Green Eagle Porsche Nord, Tyskland) och spelformen. Nu har jag en del att jobba på inför nästa tävlingen som går på Fjällbacka GK.