Journey so far in the middle east

Nu är det 2 veckor kvar tills jag åker hem till Sverige, med förhoppning av att den ”värsta” delen av årets väderlek är över då.

Med två tävlingar kvar här i värmen och nästan 2.5 månader bakom mig i detta golfparadis så ät jag ändå glad att jag tog beslutet att komma hit, utan tvekan.

Förlitade mig kanske lite dumt nog på personer som i slutändan visade sig vara väldigt ”speciella”, men som även öppnade upp för att lära känna andra som förgyllt min situation här nere och varit till väldigt stor hjälp med både värme och välkomnande.

Gällande golfen så kan man ju säga en hel del både fram och tillbaka, har varit väldigt mycket insikt i vad jag behöver jobba med och inte så mycket framgång rent prestationsmässigt än så länge då alla modifieringar av sving och spel kan ha varit lite väl stora för att få ut maximalt på banan.

Att däremot ha fått chansen att resa runt, spela 3 måndagskval till ET-event, testa på Menatouren och ha tillgång till träning på så många fina platser (framför allt lyfter jag fram Jumeirah där) gör min vinter ändå ganska storslagen! Att stanna hemma i Sverige och slå på matta går liksom inte att jämföra.

Vill lyfta fram mina sponsorer, min mor och mormor, min flickvän Mathilda, familjen Gartner (Mikael, Andrea, Tyra, Mika och Zacke) och Lars som alla ställt upp och hjälpt mig både direkt och indirekt för att ha gjort denna försäsong möjlig.

Nu kommer Mathilda ner och kommer vara med mig under de sista två tävlingarna på Menatouren som avslutas i Dubai, UAE och Manama, Bahrain.

Jag hoppas att få avsluta med lite bättre spel nu när den hemlängtan jag känner av dämpas något i form av att ens bättre hälft kommer ner och motiverar en.

Sitter nu på en färja och väntar på att åka över till Al Hamra för mitt sista träningspass där innan jag beger mig till Dubai ikväll!

Nu kör vi!🏌️‍♂️💪