Guldpokalen i Båstad

Kan ta med mig en hel del positivt härifrån, men också en hel del att jobba på.. Mina misstag kostade mycket och första rundan gjorde det väldigt svårt att komma tillbaka för att för spela de sista 36.

Slog emellanåt väldigt bra med det längre spelet, men tyvärr så var jag tveksam i början med mina längre järn vilket resulterade i 3 O.Bs på de 4 första hålen. Inte direkt den starten man vill ha under en stekhet dag med 32 hål kvar. Förutom värmeutslag och pliktslag så har jag hittat slagen med min trä-3 och de långa inspelen med järn. Tyvärr så är det korta spelet fortfarande skakigt och jag behöver verkligen göra något åt det illa kvickt.

Gällande ljumsken så har jag under veckan fått två elektroakupunktur-behandlingar som har hjälpt hel del. Det var inte riktigt en bra idé rent läkeprocess-mässigt att spela de här 36 hålen i Båstad, men jag gillar banan och tävlingen skarpt och valde att testa. Dock så tror jag skarpt på att min naprapat kan få bukt på detta som jag gått runt och “skavt” på ett tag.

Gällande mitt närspel så vet jag inte riktigt var som är, huvudet blir lite tankspritt ibland och resultaten av slagen/puttar blir därefter. Kanske någon form av mental rens skulle vara på plats.. Lobotomi kanske?