Gamle Fredrikstad Open

Ja, vad ska man egentligen säga. Jag hade förhoppningar av att kunna spela någorlunda, haft både bra och otajmade vibbar under senaste veckorna. Känner fortfarande av armbågen, men betydligt bättre. Nu handlar det mer om att komma tillbaka i rytmen. Känna mig bekväm ovanför bollen igen. Det var där jag felade i Fredrikstad. Känslan och ovanan i kombination med rehaben resulterade inte i något vidare spel från tee. De sämre slagen var många och kostsamma. Scorerna var föga imponerande för de två rundorna innan cutten drogs för finalvarvet.

Behöver nog tänka om lite lätt med vad jag ska jobba med. Ovanan/rehaben och bekvämligheten i svingen går hand i hand. Skakigt rakt igenom. Hade några få ljusglimtar men det var inget som involverade varken driver eller min spoon. Nu tar jag nya tag och ska se över alternativ till att ta hjälp utfrån när armbågen är ur vägen så småningom!

Besviken nu dagen efter men taggad för det som ligger framför mig!

Nya tag!🙂