Drygaste armbågen i stan…

Hade inte alls räknat med att halta runt större delen av 2017. Att hoppa av tävlingar och få behandlingar efter behandlingar. Har känt av smärtan i olika grader, olika dagar. Hela tiden så tycker jag att det har gått i rätt riktning med hur mycket det känns, hela vägen tills idag. men då har jag tränat betydligt mindre svingmässigt än vad jag gjorde i början. Retar golfen upp smärtan? Ska man ta ett absolut uppehåll från allt med rörelse? Fått insyn och råd från alla möjliga håll, ingen den andra lik i mitt tycke.

Förhoppningsvis så är jag i slutfasen så man kan börja hitta in i en bra och bekymmersfri sving snart. Att börja fokusera på kvalen till nästa år är ju inte det roligaste att göra när man legat i ide större delen av denna säsong, men kanske det man borde göra. Det jag trodde skulle ta veckor, tog månader istället.

Ber armbågen att snällt gå och gömma sig, iallafall hans smärta och den mentala passivitet man får utav att man gått med skiten ett tag nu!

Ska försöka mig på att spela smart och lugnt med det jag har i nuläget när jag testar på i Aksersund denna helg.

Wish me luck!