Dags för kval!

Imorgon bär det av till sydligare breddgrader. Av de tre olika kvalbanorna i sverige så blev jag lottad till att lira Vasatorp. Kör pendlingen från Halmstad och morföräldrarna framför hotell i Helsingborg. Förhoppningsvis kommer den extrema service och goda maten från mormor som väntar, att resultera i att jag kan visa framfötterna för att sätta mig i position för 2018.

Svingmässigt så kommer jag ha en checkup imorgon förmiddag innan jag åker iväg. Armbågen hämmar ju inte längre med smärta i svingen och har inte gjort det i ett par veckor. Målet nu har ju varit att komma in i tajmingen och känna mig säker som berget, men den delen tar tid. Speciellt efter en längre tid av skada.

Känslan har fluxat från kanon till okej de senaste två veckorna, med det stora plusset till att jag börjat hitta mig in i min nya driver ordentligt. J1an hänger med som backup i bilen, men trä-3 har börjat kännas allt mer stabil så den stannar nog.

Dags att uppdatera instan snart, kommer ligga i både på banan och hemsidan för att dela med mig av tankar och resultat kring spelets alla hörn nere i skåne.

Nu avslutar vi 2017 för att kunna ge allt nästa år!