2017—>2018

Under kvalet hade jag svårt att finna något vidare flyt. Hade fått bra feedback gällande svingen och eventuella småsaker att tänka på under själva kvalet och vad jag bör jobba på efter. Vad som inte gick igång var framförallt spelet på det kortklippta. Under andra och sista varvet beslutade jag mig för att börja satsa lite, vilket banade väg för att en boll inte kunde hittas i ruffen, följt av vatten på p-bollens ”andra slag”. Efter det hålet var det för mycket tapp. Visste att chansen var minimalt till ingen alls i det läget och spelade lugnare och bättre rundan ut, utan någon som helst press. Närspelet var dock fortsatt darrigt.

Känslan av att inte kunna få till någon vidare prestation under året förutom tävlingar som saknar betydelse är såklart surt, men det har varit mycket mer än bara fokus på att peaka i spelet iår pga. det skadebekymmer som täckte större delen av året.

Just nu så känner jag ju som sagt inte av smärta under spelet, men det är det konsekventa och tekniska delen som skall slipas till ordentligt nu när jag är 100%-ig igen.

 

Klurar på lite projekt vid sidan av för företaget samt jobbar hårt med träningen både på gymmet och på banan. Jag har ett annat tänk, jag filar på en plan, jag bygger och utvecklar. Ser verkligen fram emot 2018 – nu kör vi!